محمد حسن زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، اظهار کرد: در بخش‌های مختلف سپرده‌های مردم بدون بازدهی اقتصادی و حضور در عرصه تولید به حال راکد درآمده که ضروری است با خروج این سرمایه‌ها از بازارهای بدون بازدهی مناسب اقتصادی به سمت تقویت سرمایه‌گذاری‌های مولد حرکت کنیم. وی تصریح کرد: در ۱۰ سال […]

محمد حسن زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، اظهار کرد: در بخش‌های مختلف سپرده‌های مردم بدون بازدهی اقتصادی و حضور در عرصه تولید به حال راکد درآمده که ضروری است با خروج این سرمایه‌ها از بازارهای بدون بازدهی مناسب اقتصادی به سمت تقویت سرمایه‌گذاری‌های مولد حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: در ۱۰ سال اخیر بازدهی در پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان مالی ارز، مسکن، بورس و سپرده‌های بانکی به مراتب بیشتر و بهتر از سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی و مولد بوده در حالی که نتیجه و خروجی این سرمایه‌گذاری‌ها رکود تورمی را به همراه داشته است.

استاد اقتصاد دانشگاه‌های اردبیل به درد مزمن اقتصاد ایران با عنوان تورم دو رقمی اشاره کرد و گفت: این وضعیت در سطح ملی و استان‌ اردبیل آزاردهنده است به گونه‌ای که در دهه ۹۰ افت تاریخی در حوزه سرمایه‌گذاری و افزایش نرخ باروری در این بخش اتفاق افتاده است.

حسن‌زاده با بیان اینکه بازارهای غیرمولد و سوداگرانه مانع از شکل‌گیری سرمایه‌گذاری‌های جدید در سطح ملی و استانی شده است، افزود: بهتر است با ابزارهای مناسب فعالیت‌های این بخش‌ها را مولد و جذاب کنیم تا سرمایه‌گذاران به راحتی بتوانند در این حوزه ورود پیدا کنند.

وی به ظرفیت سرمایه‌گذاری استان در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: بدون تکیه بر درآمد نفت باید دولت حمایت‌های همه‌جانبه را با مشوق‌های لازم از سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف انجام دهد تا در کنار رونق‌ گرفتن این بخش سرمایه‌ها و سپرده‌های مردمی نیز در جریان تولید و تحول اقتصادی سودآوری بیشتری را به همراه داشته باشد.

حسن‌زاده به دولت آینده و تیم اقتصادی توصیه کرد تا به جای جذاب کردن پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان سوداگری و غیرمولد، نسبت به ایجاد جذابیت در پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان سرمایه‌گذاری حقیقی اقتصادی کمر همت بسته و بیش از گذشته به تولید و شاخصه‌های آن بها بدهند.

انتهای پیام/

منبع