اسدالله محسن‌زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، اظهار کرد: از سه هزار هکتار باغات مثمر کشت و صنعت مغان، ۳۰ هکتار به عنوان نهالستان مورد توجه قرار گرفته تا با رویکرد دانش‌بنیان در کشت بافت و تولید نهال برای باغات کشور مورد حمایت قرار گیرد. وی تصریح کرد: با تاکید معاون امور باغبانی […]

اسدالله محسن‌زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، اظهار کرد: از سه هزار هکتار باغات مثمر کشت و صنعت مغان، ۳۰ هکتار به عنوان نهالستان مورد توجه قرار گرفته تا با رویکرد دانش‌بنیان در کشت بافت و تولید نهال برای باغات کشور مورد حمایت قرار گیرد.

وی تصریح کرد: با تاکید معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی قرار است این طرح با هدف تقویت چرخه تولید نهال مورد نیاز در سطح کشور حمایت شده و با روش‌های متنوع بتوانیم تولید نهال با کیفیت را منطبق بر استانداردهای جهانی داشته باشیم.

مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: در حال حاضر در بخش باغات کشت و صنعت مغان ۳۶ گونه انواع میوه و محصولات سردرختی از گیلاس و آلبالو گرفته تا زردآلو، آلوچه سبز و… تولید می‌شود که برداشت محصولات باغی در کشت و صنعت مغان از اواسط اردیبهشت با برداشت گوجه سبز آغاز شده و تا آبان ماه با برداشت فندق ادامه پیدا می‌کند.

محسن‌زاده افزود: تولید محصولات سردرختی متنوع و با کیفیت بالا کشت و صنعت مغان را به قطب تولید این محصولات با برند مشخص تبدیل کرده تا ما بتوانیم از ظرفیت سه هزار هکتار باغات کشت و صنعت مغان که هم اکنون در مرحله گل‌دهی است برای تأمین نیاز پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان استفاده کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: امسال کشت و صنعت مغان با همکاری پارک علم و فناوری و دانشگاه‌ها تلاش می‌کنند تا شهرک تخصصی فناوری و دانش‌بنیان را راه‌اندازی کنند تا محصولات صادرات‌محور با نگاه اشتغال‌آفرینی برای جوانان منطقه قوام و شکل واقعی به خود بگیرد.

مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان اضافه کرد: امیدواریم از ثمره و نتیجه این شهرک تخصصی با محوریت کشاورزی بیشترین بهره را برده و زمینه تسهیل‌گری و تقویت نظام اقتصادی دانش‌بنیان در این بنگاه اقتصادی فراهم آید.

انتهای پیام/

منبع