به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، آیت‌الله سید حسن عاملی بعد از ظهر پنجشنبه در دیدار با کارکنان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل به مناسبت هفته حمل و نقل، به ارزش بالای راهداران و تلاشگران این عرصه اشاره و این شغل را به دلیل خدمات رسانی به مردم نوعی عبادت […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، آیت‌الله سید حسن عاملی بعد از ظهر پنجشنبه در دیدار با کارکنان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل به مناسبت هفته حمل و نقل، به ارزش بالای راهداران و تلاشگران این عرصه اشاره و این شغل را به دلیل خدمات رسانی به مردم نوعی عبادت تلقی و اظهار کرد: با توجه به اینکه استان اردبیل یکی از مناطق سردسیر و دارای گردنه‌ها و محورهای برف گیر است، اگر تلاش راهداران نباشد مردم با مشکلات بسیاری روبرو خواهند بود.

وی خدمت به خلق را از مهمترین توصیه‌های دین مبین اسلام عنوان کرد و گفت: در سخت‌ترین شرایط حتی در ساعات شب نیز راهداران به خدمت رسانی مشغول هستند و این خدمات برای کسی پوشیده نیست و مردم قدردان زحمات راهداران هستند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در ادامه بر ضرورت رعایت اخلاق و حق و حقوق مردم در شرکت‌های مسافربری و حمل و نقل کالا تاکید کرد و گفت: پرهیز از اتلاف وقت در خدمت رسانی به مردم باید از سوی فعالان این حوزه و شرکت‌های حمل و نقل مدنظر باشد.

آیت الله عاملی تصریح کرد: ضروری است هم حقوق رانندگان و هم حقوق مردم مورد توجه اداره کل راهداری قرار گیرد چرا که رانندگان نیز به دلیل تحریم‌ها و نوسانات قیمت با مشکلاتی روبرو هستند که نیازمند حمایت و تخصیص یارانه در خصوص ملزومات شغلی آنان مثل لاستیک و نظایر آن هستند.

خدمات راهداران بر کسی پوشیده نیست

کلیم الله وثوقی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل نیز در ادامه این دیدار با ارائه گزارشی اجمالی از وضعیت راه‌ها و راهدارخانه‌ها و خدمات ارائه شده در خصوص حمل و نقل جاده‌ای، اظهار داشت: این اداره کل در ۳ بخش حمل و نقل کالا، حمل و نقل مسافر و ترانزیت کالا فعالیت دارد.

وثوقی با اعلام اینکه راه‌های استان به طول ۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر می‌باشد، گفت: ارزش امروزی این راه‌ها به میزان ۲۵ هزار میلیارد تومان می‌باشد که برای نگهداری از آن به اعتبار یک هزار میلیارد تومان در سال نیاز داریم که به دلیل مشکلات مالی و تحریم‌ها تنها ۲۰ درصد از مبلغ مذکور به راه‌های استان اختصاص می‌یابد.

وی از جابجایی حدود ۴ میلیون تن کالا در طول سال خبر داد و گفت: در ۸ ماهه اول سال جاری ۳ میلیون تن کالا در استان حمل شده که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته از رشد ۴ درصدی برخوردار است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل ادامه داد: این میزان کالا توسط ۱۲ هزار راننده با به کارگیری ۷ هزار و ۷۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل جابجا شده است.

وثوقی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در بخش حمل و نقل مسافر نیز بیان کرد: در این خصوص تعداد ۵۵ شرکت مسافربری با یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ناوگان عمومی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که در ۸ ماهه اول سال جاری برای ۹۰۰ هزار نفر مسافر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط این شرکت‌ها خدمات رسانی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت بالای پایانه مرزی بیله سوار اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با فروکش نسبی بیماری کرونا فعالیت‌های این پایانه مرزی در بخش‌های مختلف از رشد خوبی برخوردار بوده به طوری که در ۸ ماه گذشته ۳۲۲ هزار تن کالا از این پایانه مرزی صادر و ۹ هزار و ۲۰۰ تن کالا نیز به کشور وارد شده است.

عضو شورای اداری استان از ترانزیت ۳۰۲ هزار تن کالا از مبادی ورودی و خروجی این پایانه مرزی خبر داد و گفت: خوشبختانه ۸۸ درصد این صادرات و واردات در این پایانه توسط ناوگان ایرانی انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل با بیان اینکه سالن مسافر در پایانه مرزی بیله سوار به دلیل شیوع کرونا تعطیل شده بود، از بازگشایی این سالن و ترانزیت مسافر از ۲۶ تیرماه سال جاری خبر داد.

این مسئول افزود: این بازگشایی به منظور تردد مردم جمهوری آذربایجان انجام شد؛ در این حوزه نیز ۴۰ دستگاه اتوبوس مشغول به خدمات رسانی می‌باشند که ۵۲ درصد ناوگان بکارگیری شده در این خصوص ایرانی بوده و ۴۸ درصد نیز از رانندگان جمهوری آذربایجان می‌باشد که جمعاً ۵۳۵ دستگاه اتوبوس از تاریخ یادشده تاکنون تردد داشته اند.

انتهای پیام/

منبع