شهرام حبیب زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، از جان باختن ۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته استان اردبیل خبر داد و گفت: در حال حاضر استان اردبیل روزهای مرگ بار کرونایی را تجربه می‌کند به طوری که ۹۷ نفر از هم استانی‌هایمان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان […]

شهرام حبیب زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، از جان باختن ۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته استان اردبیل خبر داد و گفت: در حال حاضر استان اردبیل روزهای مرگ بار کرونایی را تجربه می‌کند به طوری که ۹۷ نفر از هم استانی‌هایمان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری بوده که حال عمومی آنان وخیم گزارش شده است.

‎ وی با اشاره به بستری ۷۰۹ بیمار در بیمارستان‌های استان اردبیل، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۴ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های استان اردبیل بستری شدند که با این روند همچنان شاهد آمار افزایش بستری در چند روز اخیر هستیم و ضروری است تا مردم در خانه ماندن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در اولویت قرار دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از بهبودی نسبی و ترخیص ۱۰۱ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته در اردبیل خبر داد و گفت: امیدواریم با افزایش آمار بهبود یافتگان در هفته اخیر ظرفیت تخت‌های بیمارستانی نیز افزایش یابد.

حبیب زاده با تشریح وضعیت شیوع کرونا در شهرستان‌های استان اردبیل، تصریح کرد: هم اکنون شهرستان‌های اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال، گرمی و اصلاندوز در وضعیت قرمز و شهرستان‌های بیله سوار، نیر، نمین، سرعین و کوثر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با اشاره به روند واکسیناسیون کرونا تشریح کرد: تاکنون در استان اردبیل ۲۶۶ هزار و ۴۲۵ دوز واکسن تزریق شده که از این مقدار ۲۲۰ هزار و ۸۸۲ دوز مربوط به نوبت اول و ۴۵ هزار و ۵۴۳ دوز مربوط به نوبت دوم واکسیناسیون است.

وی با بیان اینکه در هفته آینده شاهد اعمال محدودیت‌های جدیدی در جهت کاهش آمار مبتلایان به بیماری کرونا خواهیم بود اظهار کرد: با تعطیلی برخی اصناف و مراکز گردشگری امیدواریم مردم از حضور در اجتماعات خودداری کرده و فقط برای کارهای ضروری خود از منزل خارج شوند تا آمار مبتلایان به کرونا در استان اردبیل کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد در هفته‌های اخیر شیوع این بیماری به داخل خانه‌ها کشیده شده به طوری که تمامی اعضای خانواده به این بیماری مبتلا می‌شوند که این امر نشان دهنده قدرت سرایت این بیماری و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در منازل است.

حبیب زاده آموزش نحوه رسیدگی و مراقبت از بیماران کرونایی در منزل را بسیار مهم دانست و افزود: شخص بیمار باید در مکان کامل جداگانه با سایر افراد خانواده سکونت کند و تمام لوازمی که مورد استفاده بیمار قرار دارد باید ضدعفونی شده و استفاده از ماسک نیز در این مدت ضروری است.

انتهای پیام/

منبع