در جریان سفر دکتر پزشکیان به اردبیل، ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ۱۳ هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی رقم می خورد.

دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، امروز در رأس هیأتی دولتی وارد استان اردبیل خواهد شد تا با افتتاح و آغاز اجرای بیش از ۱۴۰ پروژه عمرانی و اقتصادی، زمینه‌ساز اشتغال برای هزاران نفر در این استان شود.

به گزارش پایگاه خبری آذر مغان ، استان اردبیل امروز میزبان دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور است.

رئیس‌جمهور در نخستین برنامه رسمی، در جلسه «توسعه عدالت آموزشی» در استانداری حضور یافت و سپس دیدارهایی جداگانه با فعالان اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان خواهد داشت. همچنین نشست «برنامه‌ریزی و توسعه استان» و گفت‌وگوی زنده با مردم از طریق شبکه استانی سبلان در برنامه سفر پیش‌بینی شده است.

در جریان این سفر، قرار است ۷۲ واحد عمرانی و تولیدی به بهره‌برداری برسد. این پروژه‌ها با ۱۸۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری ارزی و بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار ریالی اجرا شده و زمینه اشتغال برای ۴۷۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

همچنین عملیات اجرایی ۷۵ پروژه بزرگ اقتصادی و عمرانی آغاز خواهد شد. برای این طرح‌ها ۸۶۰ میلیون یورو سرمایه ارزی و ۳۲ هزار میلیارد تومان اعتبار ریالی در نظر گرفته شده که به ایجاد ۹ هزار فرصت شغلی منجر خواهد شد.

از جمله پروژه‌های شاخص این سفر می‌توان به:

کارخانه سرم‌سازی اردبیل به‌عنوان نخستین واحد بخش خصوصی در این حوزه در کشور

واحد تولید متانول در شهرستان نمین

۳۰ هکتار گلخانه‌های مدرن در شمال استان

۷۸۰۰ هکتار طرح آبیاری تحت فشار اشاره کرد که نقش مهمی در تقویت زیرساخت‌های صنعتی و کشاورزی استان خواهند داشت.

سفر رئیس‌جمهور به اردبیل در حالی انجام می‌شود که بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید در بخش‌های اقتصادی، کشاورزی و عمرانی این استان در آستانه تحقق قرار گرفته است؛ رویدادی که می‌تواند نقطه عطفی در مسیر توسعه استان باشد.