به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، مهدی مرادجو روز چهارشنبه اظهار کرد: عملیات اجرایی این طرح شامل ایجاد یک مخزن ذخیره آب به ظرفیت ۲۰۰ مترمکعب، احداث خط لوله انتقال آب به طول ۶ کیلومتر و همچنین ساخت ایستگاه پمپاژ خواهد بود. وی با بیان اینکه اجرای این طرح گامی مهم در ارتقای کیفیت زندگی […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، مهدی مرادجو روز چهارشنبه اظهار کرد: عملیات اجرایی این طرح شامل ایجاد یک مخزن ذخیره آب به ظرفیت ۲۰۰ مترمکعب، احداث خط لوله انتقال آب به طول ۶ کیلومتر و همچنین ساخت ایستگاه پمپاژ خواهد بود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح گامی مهم در ارتقای کیفیت زندگی و سلامت جامعه روستایی است، ادامه داد: تلاش بر این است این طرح در مهلت مقرر و در سریعترین زمان به بهرهبرداری برسد.
۸۳۰ روستای اردبیل دچار تنش آبی هستند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل با بیان اینکه ساکنان ۸۳۰ روستای استان دچار تنش آبی جدی هستند ، افزود: از این تعداد ۳۰۰ روستا در شمال استان قرار دارد و برای آبرسانی و تامین آب پایدار آنها تلاش میشود.
خیرجو گفت: استان اردبیل یک هزار و ۷۴۳ روستا دارد که از این تعداد یک هزار و ۲۳ روستا زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب قرار دارد ولی در تامین آب آشامیدنی بسیاری از این روستاها با مشکل مواجه هستیم.
وی با اشاره به کاهش میزان بارندگی در سال آبی جاری و تاثیر آن در تامین آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی افزود: تلاش بر این است که با احداث ۲ تصفیهخانه در شمال استان، آب آشامیدنی روستاهای منطقه از منبع مطمئن و دایمی تامین شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل بیان کرد: برای تامین آب روستاهای استان علاوه بر احداث مجتمعهای آبرسانی، حفر چاه نیز در دستور کار قرار گرفته ولی تنها آبی که سالم و بهداشتی باشد، در اختیار اهالی روستاهای استان قرار خواهد گرفت و اکنون در برخی مناطق روستایی که آب کیفی برای آشامیدنی استحصال نشده، دچار مشکل هستیم.
انتهای پیام/
منبع خبر: بازار





