کشت و صنعت پارس از زمانی که عدیل سروی زرگر، سکان هدایت و مسئولیت این بنگاه مهم اقتصادی و کشاورزی را به دست گرفته، گام های استواری در راستای احیا و شکوفایی شرکت و هدایت و رساندن آن به جایگاه طلایی و واقعی اش برداشته است. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان،، شرکت ملی کشت […]
کشت و صنعت پارس از زمانی که عدیل سروی زرگر، سکان هدایت و مسئولیت این بنگاه مهم اقتصادی و کشاورزی را به دست گرفته، گام های استواری در راستای احیا و شکوفایی شرکت و هدایت و رساندن آن به جایگاه طلایی و واقعی اش برداشته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان،، شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس، به عنوان یکی از بنگاه ها و هلدینگ های بزرگ حوزه کشاورزی کشور و به عنوان دومین بنگاه بزرگ اقتصادی و کشاورزی استان اردبیل، از بدو شروع فعالیت تا به حال، چالش ها و فراز و نشیب های زیادی تجربه کرده است.
کسانی که در ادوار مختلف به عنوان مدیر عامل در راس این شرکت بوده اند و رهبری و هدایت آن بر عهده شان بود، بدون شک در فراز و فرود و پیشرفت و پسرفت این بنگاه کشاورزی نقش کلیدی و اصلی را داشته اند که طبق اسناد و آمار و ارقام موجود، متاسفانه پسرفت و رکود و نابسامانی و انباشت بدهی کشت و صنعت پارس در زمان مدیر عامل پیشین به اوج خود رسیده بود.
سوء مدیریت ها، ندانم کاری ها، استخدام های بی ضابطه و سفارشی، تخلفات، ریخت و پاش ها و نیز فقدان نظارت کافی و به موقع، خرید و فروش ها و قراردادهای غیر کارشناسی و زیانبار در دوره مدیریت قبلی، شرکت را با معضلات و چالش های جدی مواجه کرد و سبب شد تا عملاً این شرکت از جایگاه اصلی خود دور شود و با وجود ظرفیت، پتانسیل و امکانات وسیعی که دارد به کما رفته و با تنفس مصنوعی به حیاتش ادامه دهد.
مدیر عامل گذشته در حالی از این مجموعه اقتصادی و کشاورزی کنار گذاشته شد که به واسطه عملکرد ضعیف و نامطلوبش، نفس های شرکت به شماره افتاده و با بدهی نجومی بالغ بر ۱۶ هزار میلیارد ریال در زمره شرکت های ابر بدهکار و ورشکسته قرار گرفته بود.
با انتصاب «عدیل سروی زرگر» با کوله باری از تجربه و تخصص و دانش در حوزه های کشاورزی و مدیریت به عنوان مدیر عامل کشت و صنعت پارس، امید در خاک زرخیز این شرکت جوانه زد و بارقه امید در دل مردم منطقه به خصوص کارگران و پرسنل شرکت زنده کرد.
با به بار نشستن زحمات، فعالیت ها و تلاش های بی شائبه و شبانه روزی چند ماهه و با اصلاحات و برنامه ریزی های دقیق و علمی و تخصصی این مدیر توانمند، مجرب و شایسته، شرکت که در وضعیت بحرانی و ورشکستگی و افول قرار داشت، دوباره ققنوس وار از زیر خاکستر رکود و پلشتی سربرآورد و در مسیر و مدار رشد و تعالی قرار گرفت.
اکنون بر اساس مستندات قابل اتکا، شرکت ملی پارس در ماه های اخیر با وجود برخی ناملایمات، در سایه ی مدیریت عالی و مثال زدنی مدیر عامل فعلی و حمایت های بی دریغ ائمه جمعه و نمایندگان و استاندار اردبیل، مدیر عامل شرکت شهرک های کشاورزی، مدیرعامل گروه توسعه ملی، سهامداران و اتحاد و همدلی حاکم بر این مجموعه و تلاش بی وقفه کارگران و کارکنان، بخش قابل توجهی از بدهی های معوق و به ارث رسیده از مدیریت قبلی پرداخت شده و کلیه واحدهای شرکت دوباره جان گرفته اند.
شرکت پارس، برنامه ها و طرح های مهمی در زمینه کشت گلخانه ای، تجهیز اراضی زیر کشت به سامانه های نوین آبیاری، بهره برداری بهینه و مطلوب از منابع آب و جلوگیری از هدر رفت آن، طراحی و ساخت دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز در واحدها و بخش های مختلف به خصوص در کارخانه پروسس بذر با استفاده از دانش، توان و تخصص کارشناسان و متخصصان داخلی شرکت، افزایش ظرفیت واحد دامپروری، توسعه باغات و شیلات، تبدیل اراضی دیم به آبی، تقویت روحیه و انگیزه کارکنان و کارگران، رفع مشکلات و بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی پرسنل، بهره گیری بیش از پیش از ظرفیت داخلی شرکت و بومی سازی فرایند تولید در حوزه های مختلف در دست اجرا و تکمیل دارد که با تکمیل این پروژه ها و تحقق برنامه ها علاوه بر شکوفایی و جهش شرکت و افزایش چشمگیر میزان بهره وری و تولیدات و درآمد، برای صدها نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد و از میزان هزینه های شرکت کاسته می شود.
افزایش ۱۵ درصدی تولیدات شرکت پارس
استاندار اردبیل از افزایش ۱۵ درصدی تولیدات شرکت کشت و صنعت پارس خبر داد و گفت: ۴۰۰ هکتار از اراضی دیم این شرکت امسال به سامانه نوین آبیاری مجهز میشود.
به گزارش ایرنا، مسعود امامی یگانه در بازدید از کشت و صنعت پارس اظهار کرد: تولیدات شرکت کشت و صنعت پارس در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد و در مقایسه با سه سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: این کشت و صنعت با پنج هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی آبی و ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی دیم، سهم مهمی در تامین محصولات کشاورزی استان دارد و تاکنون چهار هزار و ۳۰۰ هکتار از زمینهای آبی آن به سامانههای نوین آبیاری مجهز شده است.
مقام عالی دولت در استان اردبیل افزود: ۴۰۰ هکتار دیگر از اراضی این مجموعه نیز تا شهریور به کشت آبی تبدیل خواهد شد که این اقدام میتواند ارزش دارایی شرکت را تا ۱۰ برابر افزایش دهد.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۰ نوع بذر از جمله گندم و ذرت در کشت و صنعت پارس تولید میشود، بر فعالیت و برنامهریزی مستمر و پایدار برای صادرات بذر و محصولات تولیدی کشت و صنعت پارس تاکید کرد.
رهایی شرکت پارس از خطر ورشکستگی
نماینده مردم شهرستانهای پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز در مجلس شورای اسلامی، همکاری و همدلی مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره شرکت ملی پارس را عامل نجات این بنگاه اقتصادی و کشاورزی از ورشکستگی عنوان کرد.
ابراهیم فهیمی در جلسه ای که با حضور استاندار اردبیل و جمعی از مسئولان در شرکت پارس برگزار شد، همدلی و تعامل خوب مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره شرکت ملی کشت و صنعت پارس را موجب موفقیت و پیشرفت طرحهای توسعه این شرکت برشمرد.
فهیمی، با قدردانی از تلاشهای هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت پارس، افزود: از زمان روی کارآمدن این تیم مدیریتی، خوشبختانه شاهد احیای شرکت پارس هستیم که در آستانه ورشکستگی قرار داشت.
گروه توسعه ملی ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در کشت و صنعت پارس سرمایهگذاری میکند
مدیرعامل گروه توسعه ملی از سرمایهگذاری ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی در شرکت کشت و صنعت پارس خبر داد.
فرهاد زرگری چندی پیش در آیین برداشت محصولات پاییزه شرکت ملی کشت و صنعت پارس گفت: مصوبه افزایش این سرمایه در هیات مدیره گروه توسعه ملی مصوب شده و به زودی این سرمایهگذاری در زپارس عملیاتی خواهد شد.
وی ادامه داد: با تخصیص این منابع به شرکت زپارس مسائل و موضوعاتی که از نظر مالی از دورههای قبلی و هیات مدیرههای قبلی به هیات مدیره فعلی شرکت به ارث رسیده در جهت رفع مشکلات برطرف خواهد شد.
کشت و صنعت پارس یکی از پایههای اصلی امنیت غذایی کشور است
زرگری ادامه داد: شرکت کشت و صنعت پارس از بین حدود ۱۰۰ شرکت زیرمجموعه گروه توسعه ملی استراتژیک ترین شرکتی است که در ۱۹ صنعت حضور دارد و یکی از پایههای اصلی امنیت غذایی کشور است.
وی ، مدیرعامل و هیات مدیره فعلی شرکت کشت و صنعت پارس را هیات مدیره همدل، هماهنگ، توانمند، متخصص و پاکدست دانست که خود را وقف مجموعه کرده و همگی یَد واحده شدند تا این شرکت بتواند بر مشکلات فائق آمده و مراحل ترقی را طی کند.
زرگری با تاکید بر اینکه هیچ شرکتی در دنیا بدون منابع انسانی نمیتواند حرف از ترقی و اهداف بلند بزند، افزود: دارایی اول یک بنگاه برای اینکه به بهرهوری و نوآوری برسد منابع انسانی ارزشمند است و خدا را شاکریم که امروز ما در شرکت زپارس منابع انسانی ارزشمند و دانشمداری داریم که شاید نمونه آنها در کشور دیگر پیدا نشود ، مدیران مجرب و علاقهمند به کار و کارگران زحمتکشی که در زیر آفتاب سوزان، مشغول کاشت و برداشت هزاران هزار هکتار اراضی شرکت هستند.
قرارداد خسارت بار”آمریکن ژنتیکس” باید اصلاح شود
مدیرعامل گروه توسعه ملی، قرارداد بین کشت و صنعت پارس و شرکت یونانی آمریکن ژنتیکس برای تولید مشارکتی بذر ذرت هیبرید را که در زمان مدیر عامل قبلی منعقد شده، شبیه قرارداد نگنین ترکمنچای دانست و اظهار کرد: دیگر از این به بعد در شرکت زپارس شاهد قرارداد اشتباهی مانند قرارداد با شرکت یونانی آمریکن ژنتیکس که سر تا پایش برای ما خسارت بود، نخواهیم بود.
زرگری با تاکید بر اینکه شرکت زپارس نیازی به یونان ندارد، گفت: مغان ۱۰ تا یونان است. ما این قرارداد ترکمنچای آمریکن ژنتیکس را که مدیران قبلی به بار آوردند را قبول نداریم و آن را اصلاح میکنیم.
وی ادامه داد: شرکت پارس باید روی پای خود ایستاده و از برون سپاری بیرون آمده و از منابع انسانی خویش بهره ورانه استفاده کند.
۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۱۶ ریال بدهی، میراث مدیریت قبلی
مدیر عامل شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس گفت: متاسفانه در سال های اخیر با بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال بدهی انباشته شده و نیز فقدان سرمایه گذاری و جذب نیروی انسانی به صورت بی رویه و مغایر با نوع اصلی کار و فعالیت شرکت، کشت و صنعت پارس با مشکل و موانع جدی روبه رو بود که ما برای رفع این معضل اساسی و جبران اثرات این چالش ها، پیگیری های اساسی در خصوص افزایش سرمایه و تکمیل و بهره برداری از پروژه های سودده را در دستور کار قرار داده ایم.
عدیل سروی زرگر در گفت و گویی با اعلام اینکه از آغاز مسئولیت خویش تا به امروز اقدامات مهم و موثری برای بهبود شرایط تولیدی و خروج از وضعیت بحرانی شرکت انجام داده است، اضافه کرد: در رابطه با افزایش بهره وری در کشت زراعت پاییزه، امسال با تولید ۱۶۷۰۰ تن محصول گندم و کلزا و جو نسبت به ۵ سال گذشته، بالاترین مقدار تولید را ثبت کردیم که این مقدار افزایش راندمان تولید، مرهون تلاش و کوشش شبانه روزی کارکنان می باشد.
وی، صرفه جویی بیش از ۲۸۰ میلیارد ریال در هزینه های ناشی از برون سپاری عملیات خشککنی بذور ، ساماندهی کشت ذرت و نیز تعامل با دستگاه های ذی ربط و تاثیر گذار برای تولید هدفمند این محصول را جزو برنامه های دیگر مدیریت شرکت بیان کرد و افزود: امسال برخلاف رویه سالهای قبل تمامی عملیات کاشت و داشت محصول ذرت توسط نیروی شرکت و بدون فرایند مشارکتی صورت گرفته است و همچنین در حوزه مدیریت مصرف منابع آب نیز بیش از ۶۹۰ هکتار از اراضی شرکت با روش تیپ گذاری، توسط نیروهای متخصص شرکت عملیاتی شده که اجرای این سطح از اقدامات برای اولین بار در شرکت ملی پارس رخ داده است.
سروی با بیان اینکه افزایش تولید و کاهش هزینه ها و همچنین توسعه سرمایه گذاری مهمترین راه نجات و کلید حل مشکلات کنونی شرکت است، از اجرای شش طرح توسعه ای در این شرکت خبر داد و گفت: توسعه واحد دامپروری ۲ هزار و ۵۰۰ راسی به پنج هزار راسی، بهبود شبکههای نوین آبیاری، اورهال و تعمیرو و نوسازی ماشینآلات کشاورزی، طرح توسعه باغی در ۵۰۰ هکتار از اراضی شیبدار، احداث مزرعه خورشیدی و راهاندازی گلخانه ۱۰۰ هکتاری از جمله طرحهایی است که با کمک و مجوز صاحبان سهام گروه توسعه ملی، شرکت شهرکهای کشاورزی و آینده پویا و هیات مدیره کشت و صنعت پارس اجرایی میشود تا این شرکت به جایگاه واقعی خود برسد.
مدیرعامل زپارس، این شرکت را پرچم دار تولید بذور استراتژیک در کشور و دارای قابلیت تولید انواع بذور محصولات کشاورزی در سطح کشور عنوان کرد و خواستار حمایت مجلس و دولت از ظرفیت های زپارس در جهت تولید سایر بذور مهم و پر راندمان شد.
بر پایه این گزارش، اگر منصفانه و به دور از حب و بغض و اغراض شخصی به وضعیت شرکت ملی پارس بنگریم، در می یابیم که در کشت و صنعت پارس از زمانی که عدیل سروی زرگر، سکان هدایت و مسئولیت این بنگاه مهم اقتصادی و کشاورزی را به دست گرفته تا کنون، گام های استوار و بلندی در راستای احیا و اعتلا و شکوفایی شرکت و هدایت و رساندن آن به جایگاه طلایی و واقعی اش برداشته شده و نیز اقدامات و پروژه ها و برنامه های مهمی به منظور توسعه و تعالی شرکت اجرا گردیده و این مدیر توانمند و مردمی به خوبی از پس مسوولیت خطیری که بر عهده گرفته برآمده است.
به واسطه ی این مدیریت و تصمیم گیری های علمی و اصولی و نیز پشتیبانی ها، همراهی ها، حمایت ها و تلاش های جهادگونه کارکنان و کارگران و تکیه بر توان پرسنل و کارگران زحمتکش، اکنون شرکت ملی پارس به نماد “ما می توانیم” تبدیل شده و بدون وقفه، حواشی و با سرعت و شتابان، رو به جلو و در مسیر احیا و بالندگی و اهداف متعالی حرکت می کند.
دور از انصاف است که با نادیده گرفتن این همه خدمات، توفیقات و فعالیت های چشمگیر، به خاطر اغراض شخصی و گروهی، به سیاه نمایی عملکرد و خدمات مدیر عامل و اعضای هیات مدیره و کارگران شرکت پارس مبادرت و در مسیر پیشرفت و حرکت این شرکت سنگ اندازی کنیم.
اگر دغدغه ی پویایی و رشد و جهش کشت و صنعت پارس و عمران و آبادانی منطقه را داریم باید مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره را در اجرا و به سرانجام رساندن طرح ها و برنامه های متعالی شرکت یاری و مساعدت کنیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/
منبع خبر: فریاد ارس