به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، در هفتهها و ماههای گذشته، سرویسهای امنیتی طی گزارشهایی با ابراز نگرانی اعلام کردهاند که میزان جاسوسی و همکاری در میان صهیونیستهای ساکن در فلسطین اشغالی افزایش پیدا کرده و ایرانیان به سادگی برای انجام جاسوسی، اقدام به جذب شهرکنشینان و صهیونیستها میکنند. موشه نستلبام، کارشناس صهیونیست در رابطه با […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، در هفتهها و ماههای گذشته، سرویسهای امنیتی طی گزارشهایی با ابراز نگرانی اعلام کردهاند که میزان جاسوسی و همکاری در میان صهیونیستهای ساکن در فلسطین اشغالی افزایش پیدا کرده و ایرانیان به سادگی برای انجام جاسوسی، اقدام به جذب شهرکنشینان و صهیونیستها میکنند.
موشه نستلبام، کارشناس صهیونیست در رابطه با گسترش دستگیریها در سرزمینهای اشغالی به جرم همکاری شهرکنشینان و صهیونیستها با ایران و محور مقاومت نوشت:
چه چیزی باعث میشود یک اسرائیلی خطوط قرمز را زیر پا بگذارد؟ چه چیزی یک شهروند را به همکاری با دشمن سوق میدهد؟ آیا پاسخ صرفاً طمع مالی است؟ اینجا صحبت از کسانی نیست که نمیدانستند چه چیزی از آنها خواسته شده است.
برعکس، کسانی که بهاصطلاح آماده تبدیل شدن به جاسوس هستند، میدانند که کسی که آنها را هدایت میکند، یک مأمور ایرانی است. با این حال، آنها آماده جمعآوری اطلاعات، نصب دوربینهای مخفی، هک کردن رایانههای شخصی، اخلال در زیرساختها و انجام کارهای مقدماتی برای حملات خرابکارانه یا ترور هستند.
استخدام این افراد بهصورت حسابشده انجام میشود. مأموران ایرانی به افراد استخدامشده مأموریتهایی در ازای مبالغ قابلتوجه پیشنهاد میدهند، بدون سؤال، بدون امضا و بدون دخالت مستقیم. فقط مأموریتهای نقطهای.
وی در رابطه با اینکه صهیونیستها به راحتی حاضر میشوند برای نهادهای امنیتی و اطلاعاتی ایران جاسوسی کنند، نوشت:
ایرانیها نیازی به نفوذ مأموران خود به خاک اسرائیل ندارند. آنها از اسرائیلیهایی استفاده میکنند که به دنبال راههایی برای کسب درآمد آسان هستند. همیشه هم صحبت از افراد حاشیهنشین نیست. اغلب این افراد جوانانی با دانش فناوری، کارکنان شرکتهای فناوری پیشرفته یا افرادی با دسترسی به سیستمهای حساس هستند.
موشه نستلبام در پایان نوشت:
این یک فروپاشی اخلاقی نگرانکننده است. جامعه اسرائیل، که زمانی داوطلبان را از سراسر جهان برای ارتش جذب میکرد و نماد همبستگی بود، به صحنهای برای پراکندگی ارزشها تبدیل شده است. میهنپرستی به یک واژه تحقیرآمیز بدل شده و تعهد به نوعی سادهلوحی تلقی میشود.
در کنار این، احساس قدرت، کنترل و ارزش شخصی در برخی افراد که به دنبال به رسمیت شناخته شدن و حس تعلق هستند، رشد میکند و آنها این حس را نزد بزرگترین دشمنان اسرائیل پیدا میکنند؛ دشمنانی که حاضرند هزاران شِکِل برای انجام یک اقدام ساده به آنها بپردازند.
در سالهای اخیر، احکام سنگینی در اسرائیل حتی برای افراد کم سن و سالی که اقدامات جاسوسی انجام دادهاند، صادر شده است، از جمله مجازات زندان تا ده سال. آینده محکومان حتی پس از گذراندن دوره محکومیتشان آسان نیست. نهادهای دولتی و بسیاری از سازمانهای خصوصی آنها را استخدام نمیکنند و آنها در معرض طرد اجتماعی قرار میگیرند.
انتهای پیام/
منبع خبر: بازار