به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، بهروز خلیلی روز یکشنبه در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اردبیل اظهار کرد: راه‌اندازی فروشگاه عرضه مستقیم کالا به‌ عنوان بسته سرمایه‌گذاری تعریف شده و لازم است دستگاه‌های راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری نسبت به شناسایی و جانمایی زمین مناسب برای حضور سرمایه‌گذار به‌صورت مشارکتی […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، بهروز خلیلی روز یکشنبه در نشست کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اردبیل اظهار کرد: راه‌اندازی فروشگاه عرضه مستقیم کالا به‌ عنوان بسته سرمایه‌گذاری تعریف شده و لازم است دستگاه‌های راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری نسبت به شناسایی و جانمایی زمین مناسب برای حضور سرمایه‌گذار به‌صورت مشارکتی یا مولدسازی اقدام کنند.

وی بیان کرد: همچنین با توجه به نیاز استان اردبیل به ایجاد واحدهای نانوایی‌ چندمنظوره در نقاط مختلف استان، در این زمینه نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری تعریف شده است و بر اساس آن از متقاضیان حمایت‌های لازم به‌عمل خواهد آمد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به نزدیک شدن به فصل برداشت محصولات کشاورزی از اوایل فصل تابستان تا اواسط پاییز، خواستار توجه جهاد کشاورزی برای مدیریت تولیدات کشاورزان از جمله خرید تضمینی، ذخیره‌سازی و صادرات برای جلوگیری از زیان‌دهی کشاورزان شد.

وی در ادامه توجه به اصلاح الگوی کشت و مدیریت تولید متوازن محصولات کشاورزی و باغی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: اصلاح الگوی کشت در استان باید با هدف‌گذاری برای تامین نیازمندی‌ها و تعادل‌بخشی به بازار انجام شود.

خلیلی ظرفیت‌ اراضی زیر کشت استان اردبیل را یادآور شد و اضافه کرد: ۷۷۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان داریم که ۳۶۰ هزار هکتار آن به‌صورت دوکشته است و با استفاده از آن می‌توانیم از این ظرفیت نیازهای خود و حتی همسایگان خود را در خصوص کالاهای اساسی تامین کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به نزدیک شدن ماه‌های محرم و صفر و فصل ورود گردشگران به استان، انجام پیش‌بینی‌های لازم برای کنترل هدفمند بازار در آن ایام را خواستار شد.

وی نظارت مستمر بر توزیع آرد، پخت با کیفیت نان و جلوگیری از تشکیل صف در نانوایی‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: در راستای رفع مشکلات شکر و روغن هم دستورهای لازم از وزیر جهاد کشاورزی برای تامین سهمیه شکر و روغن مورد نیاز گرفته شده است.

حدود ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی در قالب ۱۱۲ اتحادیه صنفی و ۶ اتاق اصناف در نقاط مختلف استان اردبیل فعالیت دارند که حدود ۴۵ هزار واحد تنها در شهر اردبیل واقع شده است.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.

انتهای پیام/
منبع خبر: بازار