فاطمه بنی فاطمه در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان به نقل از مهر، اظهار کرد: دانش آموزان کنکوری در سال جاری ۵ رتبه زیر صد و ۲۱ رتبه زیر هزار را کسب کردند و این به پاس تلاش معلمان و دانش آموزان است. وی به حوزه امور پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان مشگین‌شهر اشاره […]

فاطمه بنی فاطمه در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان به نقل از مهر، اظهار کرد: دانش آموزان کنکوری در سال جاری ۵ رتبه زیر صد و ۲۱ رتبه زیر هزار را کسب کردند و این به پاس تلاش معلمان و دانش آموزان است.

وی به حوزه امور پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان مشگین‌شهر اشاره کرد و افزود: از ۱۱ پروژه عمرانی که از سال ۹۹ کلنگ زنی شده بود ۳ مدرسه به بهره برداری رسید و تا آخر مهرماه نیز ۵ کلاس به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان مشگین‌شهر با اشاره به پروژه‌های راکد این اداره در شهرستان مشگین‌شهر ادامه داد: تکمیل پروژه راکد استخر دانش آموزی با تزریق ۷۰ میلیارد ریال اعتبار آغاز به کار خواهد شد.

بنی فاطمه در رابطه با حوزه آموزشی این اداره بیان کرد: شهرستان مشگین‌شهر ۲۳ هزار و ۷۹۳ دانش‌آموز و نزدیک ۲۰۰۰ همکار فرهنگی دارد که کسب رتبه‌های برتر امسال در کنکور برگ زرینی از عملکرد معلمان و دانش آموزان منطقه است.

وی با اشاره به حوزه پرورش نیز تصریح کرد: در رشته وزنه برداری رتبه اول کشوری و در فوتسال رتبه دوم کشوری را دانش آموزان مشگین‌شهری کسب کرده‌اند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان مشگین‌شهر خاطرنشان کرد: کسب ۲۶ مقام استانی در مسابقات قرآن، عترت و نماز، کسب ۲۹ نظام استانی در جشنواره فرهنگی و هنری فردا و کسب ۱۸ مقام برتر استانی سه مقام کشوری در مسابقه دانایی و توانایی حاصل زحمات دانش آموزان است.

انتهای پیام/
منبع خبر: مهر