پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، مهدی خدمتی در جریان بازدید مسئولان صندوق بیمه حوادث همگانی ساختمان در گرمی و بیله‌سوار، اظهار کرد: استان اردبیل جز ۱۰ استان حادثه‌خیز کشور است که سالانه در آن حوادثی نظیر سیل، زلزله، خشکسالی، صائقه خسارت زیادی را به همراه می‌آورد. وی تصریح کرد: وقوع سیل ویرانگر در ۶ شهرستان استان […]

پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، مهدی خدمتی در جریان بازدید مسئولان صندوق بیمه حوادث همگانی ساختمان در گرمی و بیله‌سوار، اظهار کرد: استان اردبیل جز ۱۰ استان حادثه‌خیز کشور است که سالانه در آن حوادثی نظیر سیل، زلزله، خشکسالی، صائقه خسارت زیادی را به همراه می‌آورد.

وی تصریح کرد: وقوع سیل ویرانگر در ۶ شهرستان استان در سال گذشته اعم از گرمی، انگوت، بیله‌سوار، اصلاندوز، مشگین‌شهر و خلخال خسارت زیادی را بر جای گذاشت و به بیش از یک‌هزار و ۶۲۰ واحد ساختمانی نیز خساراتی را وارد کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل گفت: قرار بود برای صاحبان واحدهای خسارت‌دیده با ارزیابی نهایی مبلغی به حساب آنها واریز شود که بخشی از این واریزی‌ها انجام شده و بخشی نیز به دلیل عدم وارد شدن خسارت از حوادث هشت‌گانه تعریف شده، پرداختی انجام نشده است.

خدمتی افزود: این صندوق مقرر کرده تا به حادثه‌دیدگان از قبل حوادث هشت‌گانه خسارتی را پرداخت کند که متأسفانه برخی از صاحبان این واحدها به دلیل شدت بارش و نفوذ آب دچار خسارت شدند که این امر شامل جبران خسارت صندوق نمی‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: میزان پرداختی صندوق بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان است که این پرداختی ناچیز گلایه‌های اهالی را به همراه داشته در حالی که مبلغ ناچیزی هر ماه در قبوض برق مشترکان واحدهای مسکونی در قالب صندوق بیمه خسارت برداشت می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل اضافه کرد: امیدواریم با ارزیابی مجدد برخی از واحدهای مسکونی خسارت دیده مشمول این پرداختی‌ها شود تا ما بتوانیم زمینه کمتری از نارضایتی ساکنان این مناطق را که دچار حوادث ناگوار شدند، شاهد باشیم.

انتهای پیام/
منبع خبر: بازار