به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان به نقل از مهر، حجت الاسلام حسن صفری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر لاهرود در محل مصلای امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) اظهار کرد: عاشورا زمانی به وجود آمد که خواص طرفدار حق از ترس از دست دادن مال و پست و مقام حاکمیت باطل را […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان به نقل از مهر، حجت الاسلام حسن صفری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر لاهرود در محل مصلای امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) اظهار کرد: عاشورا زمانی به وجود آمد که خواص طرفدار حق از ترس از دست دادن مال و پست و مقام حاکمیت باطل را پذیرفتند.

وی خاطرنشان کرد: از دیدگاه رهبر معظم انقلاب بصیرت معیار تمایز خواص از عوام است آنچه سبب می‌شود انسان در این تقسیم بندی جزو خواص قرار بگیرد روشن بینی، روشن دلی و بصیرت است.

امام جمعه شهر لاهرود بیان کرد: مهمترین مطلب در عبرت‌ها شناخت عوامل سقوط لغزش خواص است و با توجه به جایگاه آنها در میان مردم لغزش آنها سبب لغزش عوام خواهد بود.

حجت الاسلام صفری گفت: در تاریخ اسلام بدترین شکل عملکرد خواص را در حادثه عاشورا مشاهده می‌کنیم که کوتاهی خواص سبب شد که تاریخ به نفع بنی امیه رقم بخورد و حرکت نابجای آنها به خاطر ترجیح دنیا بر دین و ترس از کشته شدن موجب پیدایش حادثه کربلا شد.

وی در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم در دیدار با اعضای هیئت دولت سیزدهم گفت: دولت شهید رئیسی دولت کار و امید و دولت حرکت در بخش‌های داخلی و خارجی بود و ایشان واقعاً امیدوار و خوش‌بین به آینده بودند.

امام جمعه شهر لاهرود با اشاره به خصوصیات شهید رئیسی افزود: یکی از مهمترین خصوصیات ایشان مردمی بودن بود که برای همه ما، رؤسا، دولت‌ها و اعضای دولت‌ها باید الگو باشد.

حجت الاسلام صفری با تسلیت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی به اقامه نماز باشکوه ظهر عاشورا تاکید کرد و خواستار حضور پرشور مردم در اجتماع عظیم حسینیان لاهرود در صحن مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) شد.

انتهای پیام/
منبع خبر: مهر