به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، در اولین روز هفته بیمه ( هفتم الی سیزدهم اردیبهشت ماه ) کمپین ارتقاء ایمنی پدران موتور سوار در مدارس اردبیل توسط صندوق تامین خسارت های بدنی استان در سالن همایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با حضور جمعی از دانش آموزان و مسئولین شرکت های بیمه استان برگزار شد.
در حاشیه این مراسم سید محسن میراحمدزاده رییس صندوق تامین خسارت های بدنی استان اردبیل گفت: در این طرح به پدران دانش آموزانی که فرزندان خود را به وسیله موتور سیکلت به مدرسه می رسانند ، کلاه ایمنی رایگان اهدا شد.
رییس صندوق تامین خسارت های بدنی در استان اردبیل با بیان اینکه براساس آمار اکثریت موتور سوارانی که در تصادفات کشته می شوند از ناحیه سر ضریه می خورند گفت: متاسفانه اکثریت این افراد را جوانان بین ۱۸ تا ۲۸ سال تشکیل می دهند که مشاهده این آمار اهمیت استفاده از کلاه ایمنی را نشان می دهد .
وی اظهار کرد: در موتور سواری به عنوان فعالیت ریسک زا، ایمنی و حفاظت از بدن به خصوص سر از اهمیت زیادی برخوردار است. کلاه کاسکت و کلاه ایمنی موتور سواری در مقابل ضربات وارده به سر ، صورت ، فک و گردن به خوبی محافظت نموده و صدمات وارده را تا حد زیادی کاهش می دهد.
میراحمدزاده افزود: در ماده ۱۹ قانون جدید رسیدگی به تخلفات و اخذ جرایم رانندگی نیز استفاده از کلاه ایمنی استاندارد برای راکبان و ترک نشینان هر نوع موتور سیکلت اجباری شده است.
رییس صندوق تامین خسارت های بدنی در استان اردبیل گفت: در راستای اعمال تبصره ۵ ماده ۲۴ قانون بیمه اجباری شخص ثالث و تعمیم و گسترش فرهنگ بیمه و ترغیب رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث و تعمیم و گسترش فرهنگ بیمه ، ترغیب رانندگان فاقد بیمه نامه شخص ثالث به اخذ بیمه نامه و پیشگیری از زیان دید گان ناشی از حوادث رانندگی و به مناسبت بزرگداشت هفته بیمه ( هفتم الی سیزدهم آذرماه ) صندوق تامین خسارت های بدنی با همکاری بیمه مرکزی ،وزارت آموزش و پرورش ، پلیس راهنمایی و رانندگی کشور ۶۰۰۰ کلاه در سراسر کشور به موتور سواران اهدا می کند.
وی تصریح کرد: همچنین پویش “بیمه شرط عقل است” به مناسبت بزرگداشت هفته بیمه ( هفتم ال ی س ی زدهم آذرماه ) توسط صندوق تامین خسارت های بدنی برگزار شده است و دانش آموزان عزیز جهت شرکت در این پویش می بایست اثر خود را با محوریت آثار مثبت برخورداری از بیمه و مضرات فقدان پوشش بیمه ای، اهمیت استفاده از کلاه کاسکت و بیمه برای دارندگان وسیله نقلیه موتورهای سواری با هشتک های #اگر_بیمه_نداشتم و #بیمه_شرط_عقل در قالب پوستر، انیمیشن، موشن گرافی، اینفو گرافی و خبر تولیدی به آیدی sazman-teo @ ارسال کنند.
انتهای پیام/