باشگاه خبرنگاران جوان _ مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در سفر به اردبیل و بازدید از کارخانه تولید توپ ورزشی اظهار کرد: بازپس‌گیری جام قهرمانی لیگ برتر کشور از تیم تراکتور به خاطر برخی مسائل پیش آمده صحت ندارد، درست نبوده و حرف بی‌جایی است. وی افزود: یکی از اهداف سفر امروز ما به اردبیل […]

باشگاه خبرنگاران جوان _ مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در سفر به اردبیل و بازدید از کارخانه تولید توپ ورزشی اظهار کرد: بازپس‌گیری جام قهرمانی لیگ برتر کشور از تیم تراکتور به خاطر برخی مسائل پیش آمده صحت ندارد، درست نبوده و حرف بی‌جایی است.

وی افزود: یکی از اهداف سفر امروز ما به اردبیل بازدید از کارخانه توپ بود که واقعیت خودم نیز علاقه‌مند بودم از این مجموعه تولید توپ به عنوان ابزار اصلی ورزش فوتبال بازدید کنم.

رئیس فدراسیون فوتبال تصریح کرد: ما باید واحدهای تولیدی خود را در این حوزه به شرایط استاندارد بین‌المللی برسانیم تا در بازی‌های مختلف از توپ‌های تولیدی کشورمان به شکل استاندارد استفاده شود.

تاج گفت: قطعا ما در ارتباطی که با فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا داریم این مجموعه‌ها را معرفی می‌کنیم تا در صورت رعایت استانداردها بتوانند در بازی‌های مختلفی که پیش رو است از این توپ‌ها استفاده کرده و چنین مجموعه‌هایی را نیز به رسمیت بشناسند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز رقبای جدی نظیر ترکیه، روسیه و عراق در تولید توپ و سایر تجهیزات ورزش فوتبال شاهد رقابت آنها با کشورمان هستیم که قطعا تولیدکنندگان کشورمان می‌توانند نقش پیشرویی را انجام دهند.

رئیس فدراسیون فوتبال اضافه کرد: شرایط برای برگزاری لیگ برتر و لیگ‌های دسته پایین کشور آماده شده و در روزهای آینده شاهد آغاز رقابت‌های فوتبال کشورمان خواهیم بود تا هیجان دوباره به میادین ورزشی و علاقه‌مندان بازگردد.

تاج در سفر یک روزه به اردبیل بعد از استقبال در فرودگاه، از کارخانه تولید توپ‌های ورزشی بتا بازدید کرده و از نزدیک در جریان تولیدات و محصولات این مجموعه قرار گرفت که قرار شد در رایزنی با فیفا مقدمات تأمین توپ فوتبال جام جهانی پیش رو نیز از طریق این مجموعه فراهم آید.

منبع تسنیم

انتهای پیام/
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران