به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، بهروز رحیم‌زاده روز شنبه اظهار کرد: یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در اجرای قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۳ به استان اردبیل اختصاص داده شده بود که یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافت. وی بیان کرد: با استفاده از این ظرفیت […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، بهروز رحیم‌زاده روز شنبه اظهار کرد: یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در اجرای قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۳ به استان اردبیل اختصاص داده شده بود که یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافت.

وی بیان کرد: با استفاده از این ظرفیت و منابع استانی در مجموع یک هزار و ۳۴۰ طرح به بانک‌های عامل معرفی کردیم که تا سه ماه نخست امسال حدود ۸۷۰ طرح مبلغ یک هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال دریافت کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل عنوان کرد: با توجه به اینکه فرصت اعطای تسهیلات از محل منابع مورد نظر تا پایان تیرماه وجود دارد، پیش‌بینی می‌شود با همکاری بانک‌های عامل میزان پرداختی‌ها افزایش یابد.

وی اضافه کرد: بخش دیگری از اشتغالزایی این مجموعه در قالب شرکت‌های تعاونی است و در حال حاضر ۲ هزار و ۱۳۲ تعاونی در استان اردبیل داریم که ۶۴۲ مورد تولیدی، ۱۵۶ مورد توزیعی، ۵۳۲ مورد خدماتی و ۸۰۲ مورد تولیدی- توزیعی هستند.

رحیم‌زاده گفت: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار و ۷۰۰ مورد از اشتغال موجود در بازار کار استان اردبیل مربوط به شرکت‌های تعاونی است که بر اساس آمارها روند افزایشی نسبت به سال‌های گذشته داشته است.

وی با اشاره به نقش این تعاونی‌ها در حوزه صادرات غیرنفتی افزود: تعاونی‌های استان اردبیل در زمینه‌های مختلفی فعالیت دارند که از جمله می‌توان به خدمات درمانی، مواد غذایی، مصالح ساختمانی، آبزی‌پروری، پرورش دام و طیور اشاره داشت و بر همین اساس در تلاش هستیم تا تعداد و دامنه فعالیت آنها افزایش یابد.

انتهای پیام/
منبع خبر: بازار