حسین وثوقی ایرانی در گفت‌وگو با پايگاه خبري تحليلي آذرمغان، اظهار کرد: حرکت خوبی که با تاکید استاندار اردبیل در بهبود فضای کسب و کار و پایش این اقدامات آغاز شده، حرکت مؤثر و مفیدی است که قطعا نتایج مطلوبی را نیز به همراه خواهد داشت. وی با بیان اینکه در این نشست‌ها باید تعداد […]

حسین وثوقی ایرانی در گفت‌وگو با پايگاه خبري تحليلي آذرمغان، اظهار کرد: حرکت خوبی که با تاکید استاندار اردبیل در بهبود فضای کسب و کار و پایش این اقدامات آغاز شده، حرکت مؤثر و مفیدی است که قطعا نتایج مطلوبی را نیز به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در این نشست‌ها باید تعداد فرآیندها، هزینه هر فرآیند و مدت زمان فرآیندها باید مشخص و معلوم شود، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی باید در این زمینه به صورت شفاف موانع را نیز بیان کنند تا با تصمیم‌گیری استانی و ملی این موانع از مسیر کسب و کار و رونق این بخش برطرف شود.

رئیس محیط کسب و کار اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: اهالی کسب و کار گویی در میدان مین حرکت می کنند و در کتاب تدوین شده در این بخش ۲ هزار و ۸۰۰ مجوز مختلف بیان شده که تنها ۴۴۰ مورد از آنها مربوط به وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های زیرمجموعه آن است.

وثوقی ایرانی با بیان اینکه بخش عظیمی از این فرآیندها در صدور مجوز هیچ وجاهت قانونی ندارد، افزود: سرمایه‌گذار باید به صورت آنلاین با ثبت کد ملی مشخصات خود را در سامانه دیده و با تأیید موارد مختلف به دور از کاغذبازی فرآیندها در بستر الکترونیکی انجام شود.

رئیس محیط کسب و کار اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل ضرورت بهبود و ارتقا فرآیند مؤثر در محیط کسب و کار و پایش این امور را یادآور شد و خاطر نشان کرد: بهتر است همه دستگاه‌ها پیشنهادات خود را در قالب این جلسات ارائه کنند تا موانع برطرف و با تاکید دولت سیزدهم در سال آینده کمترین زمان را در صدور مجوزها و بهبود فرآیندها شاهد باشیم.

انتهای پیام/

منبع