به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار گزارشی اختصاصی به نحوه ترور «شهید فخری زاده» پرداخت. بر اساس گزارش منتشر شده از سوی نیرویورک تایمز، مقدمات ترور دانشمند هسته‌ای ایران طی دیدارهایی در بازه زمانی اواخر ۲۰۱۹ تا اوایل ۲۰۲۰ کلید خورد؛ دیدارهایی که میان مقام‌های اسرائیلی به سرپرستی «یوسی […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آذرمغان، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با انتشار گزارشی اختصاصی به نحوه ترور «شهید فخری زاده» پرداخت.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوی نیرویورک تایمز، مقدمات ترور دانشمند هسته‌ای ایران طی دیدارهایی در بازه زمانی اواخر ۲۰۱۹ تا اوایل ۲۰۲۰ کلید خورد؛ دیدارهایی که میان مقام‌های اسرائیلی به سرپرستی «یوسی کوهن» رئیس وقت موساد و مقام‌های ارشد آمریکایی مانند «دونالد ترامپ» رئیس جمهور وقت، «مایک پمپئو» وزیر خارجه دولت ترامپ و «جینا هاسپل» رئیس وقت سازمان سیا انجام شد.

به نوشته نیویورک تایمز، نام شهید فخری زاده در صدر فهرستی از شخصیت‌های تحت نظر موساد بوده که در سال ۲۰۰۷ تهیه شده بود و البته این فهرست اواسط اسفند ماه سال گذشته توسط کوهن به مقامات آمریکایی داده می‌شود.

اما علنی شدن نام شهید فخری زاده به برگزاری کنفرانس خبری نتانیاهو در سال ۲۰۱۸ باز می‌گردد که طی آن، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی با رونمایی از اسنادی که موساد از آرشیو هسته‌ای ایران جاسوسی کرده بود، چند بار به نام محسن فخری زاده به عنوان اعضای کلیدی برنامه هسته‌ای ایران اشاره می‌کند.

نتانیاهو حتی این جمله معروف خود را در جریان این کنفرانس خبری مطرح کرد: «این نام را به خاطر بسپارید؛ فخری زاده».

نیویورک تایمز همچنین به استفاده از یک ربات با عملکرد مبتنی بر هوش مصنوعی به عنوان وسیله اصلی رژیم صهیونیستی برای ترور شهید فخری زاده اشاره کرده که بر روی وانت زامیاد نصب شده بود. این ربات با استفاده از دوربین‌های متعدد متصل به خود توانایی تشخیص هدف و موقعیت آن را داشته که نهایتاً با استفاده از مواد منفجره کار گذاشته شده در وانت، موفق به انجام عملیات تروریستی شد.

اما برای جبران خلأ محاسباتی ایجاد شده در پی فاصله تیرهای شلیک شده از مسلسل مورد شلیک به خودروی شهید فخری زاده و البته محاسبه ضریب خطای هدف‌گیری ناشی از تکانه‌های شلیک که مسیر شلیک‌های بعدی را تغییر می‌دهند، برای این ربات از هوش مصنوعی استفاده شده تا بتواند میزان خطا را به حداقل ممکن کاهش دهد.

لازم به ذکر است، امیر حاتمی وزیر دفاع وقت کشورمان روز ۷ آذر ماه در توضیح نحوه شهادت شهید فخری زاده گفت: گزارشاتی که از تیم همراه ایشان و صحنه داریم، ابتدا خودروی حامل ایشان مورد تیراندازی قرار می‌گیرد و بعد از لحظاتی یک خودروی نیسان حامل مواد منفجره در فاصله ۱۵، ۲۰ متری خودروی آقای فخری زاده منفجر می‌شود و جمع این مواد جراحاتی را به ایشان وارد می‌کند و باعث شهادتشان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع