داود شایقی در گفت‌وگو با پايگاه خبري تحليلي آذرمغان، اظهار کرد: در کنار توسعه کمی شرکت های دانش بنیان و ارزیابی فعالیت آنها تلاش بر این است تا از ظرفیت آموزش و پرورش و دانشگاه های استان در استعدادیابی و شناسایی نوجوانان و جوانان خلاق و خوشفکر بهره گرفته و حرکت های دانش بنیان را […]

داود شایقی در گفت‌وگو با پايگاه خبري تحليلي آذرمغان، اظهار کرد: در کنار توسعه کمی شرکت های دانش بنیان و ارزیابی فعالیت آنها تلاش بر این است تا از ظرفیت آموزش و پرورش و دانشگاه های استان در استعدادیابی و شناسایی نوجوانان و جوانان خلاق و خوشفکر بهره گرفته و حرکت های دانش بنیان را با پشتوانه نیروی انسانی دانش پایه تقویت کنیم.

وی تصمیم برای احداث اولین شهرک علمی و فناوری در استان را حرکت مبارک در تقویت و حمایت سرمایه گذاران در این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: باید صدور مجوز برای فعالان این بخش تسهیل شده و با کمترین موانع مجوز فعالان این بخش صادر شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ظرفیت مهم استان را در بخش کشاورزی، گردشگری و صنایع غذایی و فرآوری محصولات کشاورزی یادآور شد و بیان کرد: در همه این بخش ها باید اقدامات و فعالیت ها به صورت دانش بنیان مورد توجه قرار گیرد تا ارتقای تولید و اشتغال آفرینی را شاهد باشیم.

شایقی افزود: با همکاری کارخانه های بزرگ استان نظیر آرتاویل تایر، آرتاپلاست و صنایع فولادی به راحتی می توان از ظرفیت این مجموعه ها در توسعه اقتصاد دانش بنیان استفاده کرده و از فناوری های نوین بهره گرفت.

وی گفت: با تاکید استاندار اردبیل و رایزنی هیئت اقتصادی استان اردبیل در جمهوری آذربایجان قرار است پردیس فناوری استان به صورت مشترک با کشور آذربایجان راه اندازی شود که این امر می تواند به توسعه مبادلات علمی و فناورانه بین دو کشور با محوریت منطقه مرزی اردبیل کمک کند.

انتهای پیام/

منبع